Fotoalbums activiteiten BIN


Selmer Saxofoondag 23 januari 2010 Rotterdam Albumoverzicht

Zaterdag 23 januari 2010 organiseerden we i.s.m. Music All In Rotterdam een Selmer Saxofoondag te Rotterdam.
Ruim voordat deze saxofoondag plaats vond werd het maximum aantal deelnemers reeds bereikt en was het niet meer mogelijk voor geìnteresseerden zichzelf in te schrijven.
De deelnemers kwamen uit het diverse regio´s waaronder Zuid Holland, Noord Holland, Brabant en Zeeland, we mochten ons zelfs verheugen op saxofonisten uit België!
O.l.v. Johan van der Linden werd de gehele dag over de saxofoon, de techniek van het saxofoon spelen en het samenspel gesproken.
Met alle deelnemers werd in de vorm van een saxofoonorkest veel gespeeld, hiervoor was nieuw repertoire samengesteld dat ter voorbereiding vooraf aan iedereen was toegestuurd.
Johan van der Linden gaf  tevens een mini-concertje waarin weer eens bleek wat een fantastische saxofonist deze Selmer endorser is.
Hij demonstreerde nog verschillende speeltechnieken en trucjes waaronder de top-tones, slaptong en circle breathing.
Tijdens de pauzes was er veel belangstelling voor de Selmer saxofoons die gepresenteerd werden, iedereen was erg onder de indruk van de kwaliteit, klank en stemming van deze instrumenten.
Met name de nieuwe Sand Blast edition die momenteel voor een speciale introductieprijs wordt aangeboden kreeg veel aandacht!
Aan het einde van de middag ging iedereen met enorme hoeveelheid bagage aan nieuwe kennis weer huiswaarts, de reacties waren erg positief en verschillende deelnemers gaven aan een volgende keer graag weer van de partij te willen zijn.
We kunnen terug kijken op een fantastische dag en willen graag Music All In bedanken voor de ondersteuning, Johan van der Linden voor zijn vakkundige leiding en uiteraard alle deelnemers voor de enthousiaste inzet!

 

 

Get the Flash Player to see this player.